Chocolate's sweet history on display at New York museum

From cacao beans to truffles, the history of chocolate has been curated inside New York's first museum dedicated to the sweet treat.

Choco-Story New York, created by pastry chef and chocolatier Jacques Torres, opened in March at Torres' flagship sweets store in Manhattan.

"I love to transfer the love that I have for chocolate and the knowledge that I have for chocolates to whoever wants to learn about it," Torres, known as Mr. Chocolate, told Reuters.

The French-born chef demonstrated how to make a chocolate truffle, pouring rich liquid chocolate into molds and filling it with a creamy, soft chocolate ganache.

The exhibition includes the early origins of chocolate from the Mayan civilization some 5,000 years ago, the tools used to create chocolate from the fermented cacao bean, and even special cups with a small bar inside to protect mustaches from hot chocolate.

(Reporting by Alicia Powell for Reuters TV; Writing by Piya Sinha-Roy; Editing by Leslie Adler)

Let's block ads! (Why?)

About Unknown

Unknown
"Mình là Phương Nguyễn, thâm niên 4 năm kinh nghiệm thiết kế website và làm marketing, tuy nhiên kể từ 1 năm trở lại đây mình không còn làm marketing nữa, và chỉ tập trung vào viết plugin và giao diện cho Wordpress, nếu các bạn thấy bài viết hay thì hãy chia sẻ cho những người khác cùng tham khảo, còn nếu muốn thiết kế website hoặc sửa web hay đặt một plugin có chức năng đặc biệt, hãy liên hệ ngay tới Phương"
Recommended Posts × +

0 nhận xét:

Đăng nhận xét

Video of the Day